LA TEVA ASSESSORIA INTEGRAL DES DE 1965

ML&T GROUP

El nou entorn actual requereix noves fórmules per avançar. El Grup ML&T ha estat creat, precisament, per descobrir-les. Globalitat, professionalitat, rigor, innovació, comunicació, noves tecnologies, talent i lideratge són els ingredients necessaris per poder créixer en el món que ens mou. Gràcies a aquesta filosofia, serem capaços de posar al teu abast les eines necessàries per tal que assoleixis els teus reptes o resolguis els teus problemes i, tot això, a través d’un servei personalitzat i adaptat a la teva situació.

GABINETE GESTOR

45 anys de trajectòria avalen la seva experiència i el seu servei ...

Veure més

MÁRQUEZ ABOGADOS

Són els seus advocats i assessors de confiança a mida. Li oferiran ...

Veure més
logo-central

ACTIVOS NO CORRIENTES

És la gestoria creativa. Es tracta de l'última aposta del grup ...

Veure més
postres restaurante vegetariano barcelona
platos restaurante vegetariano en barcelona
comida vegetariana en Barcelona

UN EQUIP COMPLET SEMPRE A PROP TEU

Gestió hipotecària

A ML&T oferim el suport tècnico-jurídic per a grans societats encarregades de la prestació de serveis de gestió documental a particulars i operadors majoritaris del sector immobiliari, com són les entitats financeres i companyies immobiliàries.

Recuperació d’empreses en risc

L’enemic de tot inversor és el “risc”, element d’inestabilitat en les inversions, que no són més que apostes de futur en entorns amb major o menor incertesa.

Acceleradora d’empreses

Intentar comprimir al màxim el lapsus de temps en què es tarda en aconseguir un inversor, previ polit tècnic i comercial del projecte. És el propòsit fonamental de les anomenades acceleradores d’ start-ups, un concepte importat dels Estats Units.